Zklamání
Anotace: že by další výkřik?:)
Kapka po kapce
slza po slze
padá z tváře
Lehce hladí
líce
a stopu slanou
zanechvává
Hořkosladký pocit
bolesti
rozechvívá moje
srdce bolavé
Pád z výšin
růžových mraků
cítím v každém
neuronu
Jako na struny
kytary
brnká mi bolest
na duši mou
Křičím smutkem,
bolestí,
vztekem!
Umírám pomalu,
umírám něžně,
s grácií
a bolestí!
Touhu zabíjím
něhu nepřijímám
lásku odmítám
slzy skrývám!
/jen prosím Boha, aby se to dařilo/
Komentáře (2)
Komentujících (2)