Rozpolcení
Anotace: Báseň o ztracení malého děvčete....
Rozpolcení
Ach, tak krásná letní noc,
A na mě padl zármutek,
Ach těch hvězd je na nebi moc,
A na mě zrovna sedí stesk.
Ty mraky létající osamělou nocí…
Až z toho v zádech mrazí,
Jak je všude ticho a klid,
Jen v dáli štěká malý psík…
Někde ve mně,to malé světýlko,
Svítí jak lampička na nočním stolku
,,Ještě je tu kus tebe,Kristýnko,“
Šeptám a hledám tu malou holku.
Komentáře (0)