Anotace: Tato básnička je věnována jedné skvělé spisovatelce a zároveň skvělé kamarádce jménem DURCENWE a ukazuje,jak snadné je žít,když bereme svět po těch lepších stránkách.Pro mnohé je tato báseň ovšem velkým neznámým.
Pro mne! Jsem šťastna! První básnička, kterou mi někdo věnoval. Hezká, a jak jsi říkal, jde tam poznat spojitost se smrtí. Ale stejně je optimistická. Vážně se mi líbí, děkuji!
Navždy Tvá Durcenwe
19.09.2007 09:45:00 | Durcenwe
Přijde mi to jako popsání cesty do světa mrtvých nebo do nebe chces-li. Pěkná.
18.09.2007 18:48:00 | Ishtar