Sama
Anotace: mizérie za okny, mizérie v srdci
Sama, tak sama
v davu se ztrácím
Sama, tak sama
domů se vracím.
Sama jen sama
v myšlenkách bloudím
Sama jen sama
chci být s ním.
Sama vstávám
sama jím
sama koukám
do oken ostatním
sama jen sama
chci teď radši být
sama
všechny klíče zahodit.
Nevracet se zpátky
do myšlenek záludných
silně praštit vrátky
hradů zbořených.
Komentáře (1)
Komentujících (1)