Hlavně vesele !
Anotace: Návod, jak přežít do jara. Pouze pro nezdolné optimisty.
Přestaňme plakat nad uprchlým létem,
nastal čas podzimní šatník řešit.
Pak stačí přežít vánoce a sláva -
na jaro můžeme se těšit !
(A kdo chce, může občas hřešit.)
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (4)