Havran s bledým peřím
Anotace: nepochopí to, ale je to tak
Někdo s velkým "en"
prohnal se mým životem.
Tlustou rýhu zanechal,
tam kde nebyl nezpíval
havran s bledým peřím
ptal se zda mu věřím.
Kývla jsem a on se lek
a odletěl.
Přečteno 382x
Tipy 1
Poslední tipující: Morgaine
Komentáře (1)
Komentujících (1)