Injekce
Anotace: jednou jsem ležela v nemocnici a opravdu jsem se nudila :-))
Každé ráno po šesté hodině,
píchá se zadnice každému povinně,
však jenom po dobu deseti dnů,
pak už se na protest z postele hnu.
I když jsou sestry k nám ohleduplné,
nám přeci zadnice ze strachu tuhne.
Po sedmé hodině přivezou snídani,
po čtrnácti hodinách hladu,
žaludek rád příjme stravu.
Komentáře (1)
Komentujících (1)