Zpěv Míru
Anotace: zpěv míru pro potulné onanisty.
Krááá kráá kráá...
Zpívám zpěv míru -
Kráá kráá kráá!
Zpívám zpěv míru!
Slyšte zpěv míru na míru potřebným onanistům!
Včerejší luční kvítí lační po čumu očních kočí!
Neberte to - cetky kvíčal čalouní čeládka jen tak!
Kráá kráá kráá!
Zpívám zpěv poučeného onanisty!
Kráá kráá kráá!
Zpívám zpěv poučeného onanisty!
Září skřípe křížalou v kříži - smířím se s mířením!
Předovka chladne - choulím se v chrpě pruských uniforem!
Kráá kráá kráá!
Zpívám zpěv nepoučeného Prušáka!
Kráá kráá kráá!
Zpívám zpěv nepoučeného prušáka!
S nohama na rukou rukují kůrky k rovům!
Kůrky zašlé slávy šlépějí šikovatelských širáků - snící básníci...
Kráá kráá kráá!
----------------
Kráá kráá kráá!
---
Komentáře (0)