(Můj) důvod existence
Anotace: Tak nějak...jen tak...:-)
Všichni!
(Splečně)
/A ženy s dětma/
/Švábi bez nohou/
/A staří ožralové potácející se z baru/
Existujou bez ponětí proč
Zatímco
/Babí léto/
/Barevné listí/
/A koupalištní hluk/
Pomalu doznívají v jemném tónu léta
Když tady sedím
/Poslouchám šepot za sebou/
/Projíždějící auta/
/A vrzající se košík tlačený belhající se stařenkou přes přechod/
Se svým svědomím hraju šachy
S časem běžím o závod
A s osudem peru se v ringu
....A prohrávám život ku jedné.....
Je až směšné jak lehké je býti nic....:-)
HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, paranoidandroid, Fried Green Tomatoes
Komentáře (2)
Komentujících (2)