Válce
Anotace: Z mé druhé sbírky Světu...
Sbírka:
Světu 2
Lesk, lesk granátů
letí, letí do ticha
a s vyhřezlými vnitřnostmi
má duše tiše naříká.
Vln, vln oceán
nebesa plná útesů
za všechny svoje težké hříchy
si to těžce odnesu
Den, den odchází
a noc do kouta zahnaná,
nás ve tmě klidne udusí,
tahle doby zasraná..
Komentáře (0)