Soudce
Anotace: pořád dokola myslím na to samé
Začal poslední soud
v rukou držíš vzduchoprázdno
myslím, že jsi vinen
a kámen, který hážu
duní v mojí hlavě
Skončil poslední soud
ruce volně visí
myslím, že jsem Tě milovala
nejsem bez viny
jen rozbitá
Komentáře (1)
Komentujících (1)