Myšlenka (hloupá)
Harmonizujícím pohledem do mraků
tiše naslouchá jejich šepotu
a chytá do svých dlaní
jejich smích.
Ze všech sil snažíc se,
naslouchá svému nitru,
lechtá pavím pírkem v podpaží
rozevlátou duši, rozhodnut
přimět ji k odpovědi na otázku proradnou...
Jak dál?
Na slunečním paprsku,
jak na tobogánu
veze káru plnou zlata.
.
Následuje pád,
v bažině života utonula víra
a ještě k tomu si nohu v půli zlomila...
.
Je to pech .... šup ...
zpět na koně a cváláme dál.
Komentáře (3)
Komentujících (3)