Když srdce
Anotace: Hledat novou lásku je složitý, hlavně po tý první velký
KDYŽ SRDCE
Srdce mi řeklo,
že pláče rudé slzy,
srdce mi řeklo,
že co se stalo mě mrzí
Chtělo by zapomenout
a znovu mít rádo,
chtělo by být zdrávo a milováno
Srdce řeklo smutku a stezku dost,
srdce zas chvíli se bude smát
jen tak pro radost
Komentáře (1)
Komentujících (1)