jaro
Anotace: už aby zase přišlo
Sluneční paprsky hřejí zem,
poslední sníh taje,
hlína chladnou vodu saje,
první sněženky vyrostly rázem.
Pavoučci uzlíky zplétají,
včely z květů pyl sbírají.
Zvěř z nor vylézá,
potůček cestu svou nalézá.
Milenci jaro vítají,
pod břízou se potají líbají.
Komentáře (3)
Komentujících (3)