jo tvoje poslední jsou o dost lepší...akorát to s tou lásku jako "věřme na lásku"..."láska je krásná"...no nějak to nemůžu ztrávit...a dělá se mi z toho špatně(ale to bude asi můj problém)
22.09.2007 14:23:00 | DIDADA
jsem na tom podobně jako Psavec
občas jsem si při špatným doskoku pořádně potloukla nos, jsou překážky, který člověka prostě zaskočí :)
Taky by mě zajímalo, jestli běžím maraton nebo stovku ... já sprinty neměla nikdy moc v lásce
19.09.2007 16:34:00 | Sandra_T
Díky, děvče. Žiju, i když to s tím běháním a skákáním není až tak slavné.
19.09.2007 16:13:00 | Psavec