Už má radši Azora...
Anotace: ...někomu se příčí...LÁSKA.
Někomu se příčí řeči
o tom jak se dneska měl
na co v denním kolotoči
přišel a co zapomněl...
Někomu se příčí slova
typu dítko milované
ty jsi moje moudrá sova
jsem tu, když se něco stane...
Někomu se příčí láska
vše, co se k ní vztahuje
brzy mu však padá maska
to, když všechno v tahu je...
Někomu se příčí LÁSKA
já mám z matky sponzora
kéž je to jen hloupá zkazka
že má radši Azora...
Komentáře (1)
Komentujících (1)