nehoň bycha...teda toho blbýho, věř, že Bych TOBĚ!!! nemůže utýct!! Jsi moc dobrá, a dobrej chlapík jistě na tebe čeká, myslí, hraje si s tebou a velmi, velmi touží po tobě...jsi dobrá, moc dobrá a ten Bych honí se za tebou!
Já to taky riskla...a vyšlo to...navždy ale asi není nic, i když...kdo ví? To ještě nevyzkoušela jsem:-))
Huráááááááá!
19.09.2007 20:33:00 | Mirka Hedbávná