Skok
Anotace: skáču do jiného světa..
Kdybys jen tušil,
jak jsem tě milovala..
kdybys jen věděl,
kolik jsem ti obětovala..
a tys mě zranil
mé srdce ranil
a teď tu stojím
jen slzy roním
odbíjí půlnoc,
mnou cloumá podivná moc.
mé tělo letí
řeka ho pohltí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)