Procházka
Anotace: procházka vám vyčistí hlavu.a nebo taky ne...
Procházím se tichou krajinou
tak smutnou a tak šedivou.
Vzpomínám na ty krásné časy,
kdy jsme se líbali, hladili vlasy.
Krajina temná, vzpomínky světlí
šedivo, sychravo světlo pohltí..
Komentáře (0)