Prázdno
Anotace: k prasknutí v každé minutě dne
Prázdné srdce
a mysl němá
žádná slova
nevyřčena
v prázdném světě
bez účelu
beze smutku
bez andělů
tak bohatí na samotu
kolik nás je?
s proužkem dýmu
mezi prsty
hledajíce
skoro postý
odpovědi na dně sklenky
v zapomnění u milenky
........
a vzpomínka,
co nás hřeje
(jako poklad)
-neuspěje....
(ale je)
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: Verena
Komentáře (2)
Komentujících (2)