Taneční
Anotace: Původně SMSka kamarádce, které jsem přál vítězství v soutěži pořádané v rámci tanečních...
Na parkety měšťáku vstupme ladným krokem
(Po desátým panáku je lepší uhnout bokem)
Pak propůjčme svá srdce tanci
(Kdo nemá srdce, nemá šanci)
A křižujme po celém sále
(Je to zátěž pro sandále)
Ať máme v tom tanci jisto
(že dobydeme první místo) :-)
Přečteno 561x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)