Anotace: Když vidím naši dnešní armádu, pláču. (taková blbinka s nahořklou příchutí pro starého vojáka)
Přidám se taky... Andora vyslala do bojů první i druhé světové války 9 (slovy devět) mužů. To bychom snad mohli vyhrát. Ale ty plány to chce...
25.09.2007 12:57:00 | Daniel S.
tahle báseň se dá vysvětlit vícekrát..mně osobně se hodně líbí...jako pacifista a "řvoun za mír" si ji znásilním a vysvětlím po svém...:)
dobrá
23.09.2007 23:02:00 | Favi
Tak to aby pro příště nechtěli plán Vatikánské gardy. Vatikán má pouhých tisíc obyvatel :o)
23.09.2007 22:33:00 | Nikytu
Konečně někdo kdo umí! Bože jak tohle mi chybělo to si ani neumíš představit
20.09.2007 16:59:00 | whiolet