jednou v noci
Anotace: něco pro mě o mě:)
Potkala mě krásná víla,
říkala mi človíčku,
ukryta je v tobě síla,
ty máš dobrou dušičku.
Magie co v tobě dýchá,
všechnu zlobu ubije,
musel´s poznat co je pýcha,
lež a taky fůrie.
Bez zla dobra nikdy není,
tak jako dne bez noci,
zlé se v dobré vždycky změní,
jenom trochu pomoci.
Slib mi proto, že zlým lidem
správnou cestu ukážeš,
vždy že budeš jednat s klidem,
já vím, že to dokážeš:)
Přečteno 369x
Tipy 2
Poslední tipující: Martanka
Komentáře (1)
Komentujících (1)