Lucka to vystihla dobře. Mě tam schází ještě nějaké jiné spodní tóny, které jsi nechal v sobě... možná je skrýváš i sám před sebou... kdo ví?
Život je příliš krátký... na schovávanou sám před sebou... nemyslíš? :-)
(pozor! spodní vody nejsou vidět, slyšet... a přitom časem změní celou základnu Tvého podnoží... ohni hřbet... a jukni do těch hlubin :-D)
27.09.2007 11:42:00 | Levandule
Nevím co říct k básni je rozlétaná, bláznivá jak blues. Ale tu bitvu co máš v sobě vystihla.
20.09.2007 21:13:00 | Lucie Teru
"Neberte život vážně,je příliš kratičký..." Já mám dojem,že jsem to už někde slyšel,ale nevzpomenu si kde!To však nevadí,odteď budu vědět,že jsi to řekl ty! :-)
20.09.2007 19:07:00 | Chancer