Chybíš
CHYBÍŠ
Vždycky,
když potřebuji Tě,
nejsi tu
Vždycky,
když držet bych v náručí chtěla,
nejsi tu
Vždycky,
když smutno je mi
a venku se smráká,
nejsi tu
Jen všude kolem prázdná slova
a z telefonu hlas mi volá,
že možná zítra,
budeš tu
Komentáře (0)