Anotace: Už si připadám jako HarryHH, napsala jsem to v komentáři… Věnováno…
Ve smutku soli mori ...
ve vyplakanem hori
v kolebce plamen hori
ohen obetni a bozi ...
*-... proc jen bohove nenadeluji podle bolesti a naruc prazdna svira ruce do pesti ...
Proc ..??
... asi proto ze hresi ten kdo doufa ve stesti ..
(ěščřžýáíé).
01.10.2007 22:52:00 | HarryHH
kytka včelku kojí - spíše pobavila, docela veselý a něžný...:-)), hezká báseň ta se fakt povedla, kratší ti víc svědčí, teda, jen z mého pohledu...
20.09.2007 17:04:00 | Jarky
Krásná, opravdu perfektně poskládaná, má rytmus, myšlenku, skvělé ... mocinko se mi to líbí, aj já bych bodovala mnohem více, ale věřím, že Tebe víc potěší komentář, jak hodnocení, stejně tak jako mne a spoustu jiných, které na hodnocení nehrajou .-)
20.09.2007 13:56:00 | NikitaNikaT.
200%, kdyby to šlo. V tomhle se vyznám, rýmuje se to, má to rovné verše, na toto jsem kvalifikován...
Kytka včelku kojí - nádherný výraz, naprosto originální, dokonalý nápad. Přesvědčilas mě, že umíš i pěkně srovnané řady slov, nejen ty rozházenné mléčné dráhy...
Levandulko, do háje, co to se mnou děláš. Zase jsi přerušila mou hru na tvrďáka a měknu jak vosk za poledne... Dobré, dobré dobré..
20.09.2007 13:53:00 | Daniel S.
Do prázdné dlaně kamínek vložím
by zaplatit bylo čím, až příjde čas
obláček z něhy pro tebe stvořím
budeš zas moci radovat se z krás
20.09.2007 13:18:00 | mamina