Víla
Kdybych mohl změnit
větru směr a sílu,
přivanul bych zpátky
jednu malou vílu.
Byla tak jemná.
Já oči nechal na ní.
Ač jenom ve snu,
zůstal jsem v její dlani.
Proč jsem ji opustil?
K výmluvám to svádí.
Buď z čiré hlouposti
či bláznivého mládí.
Kdybych měl tu sílu
a procházel zdmi.
Stejně bych chtěl jediné.
Prosím. Odpusť mi.
Komentáře (2)
Komentujících (2)