Nemocniční svět
Kapka za kapkou padá na hladinu
Která se vpíjí do tvých žil
Ležíš tam zkroucená
Ubývá Ti sil
Na stropě zářivka vyhasíná
Vidíš se
... jsi tak jiná
V krajině lidských těl
Kde život pohasíná ...
Pusťte ji !!!
Nic jiného Vám už stejně nezbývá
Přečteno 384x
Tipy 1
Poslední tipující: MishaX
Komentáře (7)
Komentujících (7)