Anotace: ...má tendenci chtít spasit celý svět:) Ps: snad tutou básní nebudu považována za lesbu já vím, že mě chápete..teda snad:))
Emoce plná pestrých barev,
proniká ti do mozku.
Tkáň obsazená různých larev,
dělá ti z ní termosku.
28.10.2007 18:16:00 | jehlaspichlas
Krásný a vtipný popis ženy to ano, občas líbivý rým to také, chybí mi tam ale více hloubky a taky výraznější pointa.
28.09.2007 21:31:00 | Taog
..všechno dohromady a nebo ani jedno; ženský dívky slečny paní dámy holky..... my :-)Jsem zpět - jsem měla dovolenku )
28.09.2007 19:58:00 | Rybí_kost