Prokletá
V objetí
černé matky
s křídly havranů
topím se
v jejím prokletí
a čekám
na ránu
...vysvobození...
Rozklepané iluze
stékají mi
z očí
po bříškách prstů
a v mlžných poutech
se stroze
vrací zpět
zpět do mé hlavy
do pavučin
šedočerných snů
...kledba života...
Provždy
a navždy
PROKLETÁ
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
Komentáře (1)
Komentujících (1)