Nejasná zpráva
nešlápnout na čáru
ve svém matném kočáru
planu své prchavé
touhy po stínu.
momentu
vínovému
recituji verše
o nejasných posláních
/byli jsem posláni/
abychm poslali
do světa zprávu
nejasnou
o radosti světa.
Komentáře (1)
Komentujících (1)