Skunk
Anotace: Doufám, že tahle věc někoho nepobouří.....
Z hlíny leze vykukuje,
ze semínka spěchá ven,
nevadí, že větřík duje,
těší se na slunný den.
Roste, roste jako z vody,
už i první lístky má,
až příjde čas začnou hody,
podzim ten to zamíchá.
Přišel podzim, konec září,
nadešel čas kosení,
Sušení teď čeká "Máří",
pak už bude hulení:)
Je to tady! Jointy máme,
už se těším jako loni,
až si všichni jointa dáme,
růžové zas potkám slony .)
Komentáře (3)
Komentujících (3)