Krása ženy
žena prý z Adamova žebra stvořená
nuž nenechte se vysmát
jak její krása byla složena
z toho se vám chci vyznat
do očí měsíc dal mámivý svit
a slunce do dlaní svůj žár
ty pálivé dlaně budeš chtít
i svádivých očí pár
a tělo svádí tancem víly
do ucha ústa šeptají
a vlasy řeky rozvlnily
dál ústa už se neptají
jahody rtíky obarvily
a v ústech samá perlička
laně ji chodit naučily
a sny jí sedly pod víčka
a úsvit lehký závoj utkal
co zdůrazní vše tajemné
já takovou ji potkal
věřte mi je to nádherné !!!
Komentáře (2)
Komentujících (2)