Pro přátele
Anotace: Takové zamyšlení nad tím, proč si vážím svých přátel.. :o)
Můj přítel jsi i přesto, že znáš mou minulost.
Znáš ji i pozpátku-jak pětkrát přečtené knížky.
Přítelem jsi mi nejen dnes, věříš dál v mou budoucnost
Že až se dotknu hvězd, na Tebe nebudu plivat z výšky...
Vážím si svého přítele,
nejen pro to, co nosí na těle.
Já si ho vážím hlavně pro to, co nosí v sobě
za těch 15 deka věrnosti končících někde v hrobě.
250 gramů shovívavosti, tolerance o kus víc než váží 2 kila.
Nepřeji si nadarmo, abymi špetka upřímnosti od něho vždy zbyla...
ZA svými pravdivými slovy i za přáteli beze strachu stát
Nejen povzbudivý úsměv, ale i kus srdce umíš dát.
Podáváš mi ruku, když padám kamsi volným pádem,
proto Ti chci jenom říct: Buď pořád mým kamarádem.
Komentáře (0)