Ztracená
Anotace: Tohle mi poslal můj přítel a takhle si představuje ,,naší"budoucnost,je to smutné ale asi má pravdu.
Cítím tvůj jemný parfém co dal jsem ti z lásky,
když si tu se mnou ještě byla a z maličkosti si se radovala.
Před oltářem jsme si řekli "ano" lásku na věčnost si slíbili,
pak se to ale stalo...
odešla jsi navždy pryč.
Zůstal jsem tu jen já a to malí.
Stále cítím tvůj parfém co dal jsem ti z lásky,
stále cítím tvou přítomnost
i když se už nevrátíš...
Komentáře (0)