Rarach
Anotace: první báseň co sem dávám
Jsem mocný Rarach,
s tváří havrana,
jde ze mě strach,
budeš má loutka oddaná.
Sedím ti na rameni,
a našeptávám zlo,
jen čekej znamení,
a nepadej do mdlob.
Mám své úmysly,
a nebudou se ti líbit,
tak dobře promysly,
co chceš mi slíbit.
No tak to řekni!
Vyslov ta slova,
dobra se zřekni,
a já vzkřísím tě znova.
Budeš žít navěky,
ale jsi v mé moci,
znáš kousek pravdy,
ted staneš se stvořením noci.
Nepotlačuj slzy,
nech je volně plynout,
já přijdu už brzy,
s temnotou můžeš splynout.
Už jsem tady,
pojď musíme jít,
pryč od lidské zrady,
výkřik nech znít.
Odcházíme do tmy noci.
Nechte nás snít.
Komentáře (1)
Komentujících (1)