Střet zájmů
Anotace: Veselá báseň o tom,jak málo stačí k (NE)štěstí.
krásně zpívá
kovadlina
když kladivo kovář třímá
a že z toho rámusu
se sypou ostny kaktusu
to nikoho nezajímá.
Kovářovic dcera Mína
Kaktusářka
Je moc príma
odmítla za nápadníka
kovářovic
učedníka.
Komentáře (4)
Komentujících (4)