Však ty víš
Anotace: věnováno Milušce
Sedím a jen blbě civím,
na blondýnku s rozumem,
jak si hraje se svým milým
a míchá mu osudem.
Ona ví, že on má rum rád,
tak mu stále dopřává
a až příjde mohutný pád,
štěstím celá roztává.
Teď má zvláštní příležitost,
na chvíli se vrátit zpět,
do doby kdy byla bytost,
svobodná jak luční květ.
Čas svobody utek v mžiku,
tech pár hodin pryč je hned,
ta holka má prostě kliku,
u nohou jí ležel svět.
Komentáře (0)