Fantazie na pokraji reality
Anotace: Tak nějak to bude :-)
Modré bublinky
v naší malé koupelně, vznášející se
bez pravítka
vzhůru, kolmo, souměrně.
Vystihují mojí skvělou představu,
že na vlnách fantazie,
zkouším najít kompromis.
Jako kočka s myší malou
celistvě se nabízím,
svému tělu, kapce vody, stékající do pohody.
Možná vzkřísím nové snění,
které u mě vidět není.
Život blázna /nerozumím/
strhující divadlo,
narýsovat..to si umím,
jen aby to dopadlo.
Přečteno 357x
Tipy 4
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, jenůfa
Komentáře (2)
Komentujících (2)