Poprvé
Anotace: Co k tomu dodat "poprvé"
POPRVÉ
Bylo to krásný,
nebyl to sen,
byla letní noc
a ne zimní den
Byl jsi tak něžný
a sladký,
když jsi mě na tělo poprvé políbil
Podíval jsi se do očí
a celý svět se semnou v tu ránu zatočil
Řekl jsi mi:
„Miluji Tě,
celou Tě zlíbám,
chci Tě!“
Komentáře (1)
Komentujících (1)