Anotace: Při čtení jedné z historických knih mě napadl tenhle text. Je to jen pokus, něco jiného, než normálně píšu...
Tohle je opravdu moc pěkně napsané, má to svou hloubku, myšlenku. ST! za obsah.
18.03.2009 17:15:00 | NikitaNikaT.
Tak pokus se ti teda povedl!!
:-)
PS: Je to už jen vzpomínka s nepatrným odleskem chvostu komety. :-) Díky!
19.10.2007 08:39:00 | La Suneteto
Krasna a neboj se , nejsi sam posilam Ti trochu energie a usmej se na ten prasivy svet, uvidis ze se Ti bude zdat hned o neco krasnejsi.
21.09.2007 21:08:00 | carodejka