Momentka
Čaruješ růží
v ledové dlani ...
a marně.
Jen zavlnila se tráva
ve větrných poryvech ...
Čaruješ růží,
očima zaklínáš ...
je pozdě.
Dlaněmi zakryl si tvář,
aby neviděl
tvé rudé šaty
s černou podšívkou lží...
a odešel.
Ztratila jsi duši ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)