Modroočko...
Anotace: SMS 160 znaků - aneb hospodská poetika. **** Tady jsem to musel trošku upravit a má to krapet víc znaků, ale opravdu se to dá nacpat do SMS. Zkuste to poslat - reakce jsou někdy zajímavý. :)))
Modroocko,MalaKocko,ZeToNejsemJa,KdoSeSchovava.
SekasDrapky,VrnisVKline.
VenkuVodaStekaLinePoOkeniTabulce.
KoukasTiseDoSlunce.
TedSeHrejesUKrbu,NechMeAtTePodrbu. :)
-------------------------------------
CHYBA !!
* používejte diakritiku (ěščřžýáíéů) - texty bez diakritiky nepřidáváme
Komentáře (0)