Ještě jednou
Anotace: jen ještě jednou si najít ten čas a nemyslet na důležité věci a zase tak sedět u nočního okna ...
Jen ještě jednou zažít ten pocit,
kdy verše sbíráš tužkou z jazyka.
Jen ještě jednou prožít tu chvíli,
kdy smysl básním klidně uniká.
Jen ještě jednou zažít ten pocit
půlnočního básníka.
Komentáře (1)
Komentujících (1)