Nafoukaný drak
Anotace: ...a takhle může dopadnout nejen drak...
Papírový drak
vzlétl do oblak.
Proháněl se mezi mraky,
smál se slunci,
plašil ptáky,
letadlům se poškleboval,
dlouhý nos jim ukazoval.
.
Vítr přestal foukat rázem,
dráček sebou plácl na zem.
Zamotal se do křoví,
snad ho někdo vyloví...
Přečteno 486x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (5)
Komentujících (5)