Balada o španělsku
Anotace: Možná to není přímo balada,ale připadlo mi vhodný to tak nazvat....
Balada o Španělsku
Tmavorudé šátky
Navlečené na opálených bocích,
Od alkoholu zátky
Létající v tmavých nocích.
Slunce,moře,jídlo-
To vše nás do Španělska přivábilo.
Spousta chladivé zmrzliny,
Temperamentní hudba a kytary,
Paela a býčí zápasy-
O tohle všechno našinec přichází.
Komentáře (2)
Komentujících (2)