Tohle je samota...

Tohle je samota...

Anotace: ...

stěny se svírají
myšlenky mě sžírají
tohle je samota

štěstí mě pomíjí
ticho mě ubíjí
tohle je samota

telefon nezvoní
prázdno se neplní
tohle je samota

balkon je vysoko
bojím se jen naoko
tak tohle byla samota
Autor IAmAfraid, 21.09.2007
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: Judita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel