Lásko
Anotace: ...ještě se ohlédni
V tuhle chvíli
pár minut před půlnocí
/ne ještě nespím/
cítím se
strašně sama
tak sama
že bych chtěla
napsat dopis
adresovaný tobě
/abys přišel/
ale
ty
ty jsi tu se mnou
jen už si nepatříme
a je to smutné
jak ráno
kdy nic necítím
- teď už ne-
...a zbyly jen dokonalé iluze...
Komentáře (3)
Komentujících (2)