Chtěla bych
Chtěla bych:
- tělem svým
prosit
o pokoru
a svou ohnivost
rozkládat
po obratníku noci
- milovat tě
podivínsky
po svém
jak tulák
v přemrzlé krajině
tvého odmítání
- do svých vlastních ran
sypat sůl
jen abych nezapomněla
tvou vůni
- z vinic
jsi na dosah
za zdí rozumu
- nedotknutený -
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník
Komentáře (4)
Komentujících (4)