Je to velmi zajímavá báseň (pardon, že nedávám stovku, alě stále je co zlepšovat) úplně mě dostala atmosféra rána vytížené matky...
Jen trochu zapracovat na větné skladbě nebo vypustit nějaká slova, aby vynikl rytmus:))
24.09.2007 15:00:00 | Ariana (Lori)
Já nerad brzo vstávám,ale přiznávám,že se mi ty opuštěné a tiché ulice ranního města moc líbí.A že tohle byl sen?Trochu zvláštní,pravda,ale já mám ještě podivnější sny! :-)
22.09.2007 12:42:00 | Chancer